عربي English עברית Deutsch Italiano 中文 Español Français Русский Indonesia Português Nederlands हिन्दी 日本の
Knowing Allah
  
  

Under category De profeet Mohammed in de Bijbel
Creation date 2010-12-08 13:57:35
Hits 2982
Verstuur naar een vriend(in) Print Download article Word format Share Compaign Bookmark and Share

   

wie zegt nu de waarheid?

ze zijn beide profeten van god. jezus (as) zegt, dat johannes (as) de elia is, en johannes (as) zegt, ik ben het niet. dus een van hen spreekt niet de waarheid! maar dit is niet het probleem van de moslims, maar van de christenen, dat moeten ze zelf oplossen. hier zien we dat johannes (as) zegt, dat hij de christus niet is. dat klopt, want jezus (as) is de christus. maar nu komt dus het vreemde. volgens jezus (as) was johannes (as) de elia. maar volgens johannes (as) is hij het niet. dat maakt jezus (as) een leugenaar. wat belangrijk is, is dat johannes de doper (as) niet de elia is. dan stellen ze hem een derde vraag:

…zijt gij de profeet?… en johannes (as) zegt: …neen…

 

ze stelde hem drie vragen: zijt gij christus?

hij zegt nee, ik ben het niet. zijt gij elia? hij zegt nee, ik ben het niet. zijt gij de profeet? hij zegt nee, ik ben het niet.

en met 'de profeet' wordt bedoeld, de profeet in deuteronomium 18:18. in de bijbel staat bij 'de profeet' een -d-.als we kijken waar naar toe de -d- verwijst, dan zien we dat het verwijst naar deuteronomium 18:18. en wij hebben nu kunnen zien, dat deze profeet niet jezus (as) is, maar mohammed. we ontkennen jezus (as) niet. wij moslims geloven dat hij één van de grote profeten van god is. wij geloven in zijn wonderbaarlijke geboorte. wij geloven dat hij de messias was. wij geloven dat hij de dode tot leven wekte, met de toestemming van god. wij geloven dat hij de melaatsen en de blinden genas, met de toestemming van allah. (wilt u weten hoe jezus (as) geplaatst wordt in de islam, lees dan het boekje "jezus in de islam".) we bestrijden ook niet alle profetieën in het oude testament over de komst van jezus (as). maar waar wij over praten, is dat de profetie in deuteronomium 18:18 niet verwijst naar de komst van jezus (as), maar dat dit verwijst naar de komst van mohammed .

 
                      Previous article                       Next article
Bookmark and Share


أضف تعليق